keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Syntymäpäiväpussukat.


Herra Böö pääsi viettämään kamusynttäreitään ihanalle Alkulan tilalle Sinne pääset kurkistamaan tästä. Ihanat tytöt leikittivät ulkosalla ja sisällä ja hauskaa näytti olevan... myös meillä aikuisilla ;)
Suosittelen sydämellisesti kaikille.

Syntymäpäiviin kuului tarjoilu... mutta pikkuiset kiitospussit haluttiin tietysti Leon ihanille vieraille tehdä! Aiheena tietysti "angryt"





Mamman pikku tuunaaja

Jokaiseen pussiin liimattiin kuva ja pussiin tipauteltiin tikkari, kaksi karkkiaskia ja vielä aiheeseen sopiva angry birds ilmapallo...



Lopputulos oli hieno ;) Itse nähty vaivaa ja kaikki lapset oli iloisia saadessaan omanlaisensa taidepussukan lähtiessään kotiin... voi kun olisi vielä hoksannut sujauttaa vielä saippuakuplapurkit jokaiselle näin kesän kunniaksi.




Nyt omassa puuhanurkassa odottaa siskon lahja... se tulee olemaan mulle tärkeä esine... jonka aion uudistaa ja jolla tulee olemaan tärkeä merkitys tärkeässä tapahtumassa... nyt vaan toivon koko sydämestäni että onnistun tehtävässä.... ooooo pitäkää mulle peukkuja!!! Näytän syntymäpäivän jälkeen mitä väsäsin vaikkakin epäonnistumisen vaara on suuri ;D nyt siis pensselikouraan ja hommiin...

Ihanaa ylimääräistä vapaapäivää teille ihanat ja hei muistakaa pitää peukkuja! ;D



2 kommenttia:

  1. Huiiiiiiiiii!!!! Nyt alko ihan jännittämään :P
    -pikkusisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin että vakoilet täällä ;D hahaaaa... Saat nyt vähä jännittää <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)