torstai 25. huhtikuuta 2013

Kaunista ja keväistä ikkunalle

Nyt on taas laitettu Kauniista Cotosta uutta somistetusta ikkunalle...tällä kertaa pastellista, herkullista ja keväistä. ;)



Ihania kuppeja, liinoja, lautasia. kulhoja... koska pidetään puutarhajuhlat ;)





Olisin halunnut viedä kaikki nämä ihanuudet kotiin... Uskokaa tai älkää kaikille näille olisi löytynyt juuri sopiva paikka meidän pikkuriikkisestä kodista ;)



Kyllä sitä voi jo kaivatakin vihreää, kun sitä pitää vielä jonkin aikaa odotella puutarhoissa... tämä kyltti tuo piristävää ensiapua ;)



Tämä hylly oli aivan ihana... meidän asiakas jo siitä haaveilikin uuteen kotiinsa Helsinkiin :) Ja oikeesti täähän sopii mihin vaan... keittiöön murokulhoille, olohuoneeseen levyille, lastenhuoneeseen nalleille, eteiseen kengille... mitä parasta siinä on pyörätkin alla ;D hahaaa... tää on kuin mulle tehty, jos tän kotiin saisin rullaisi se paikasta toiseen vaan pelkästään siitä ilosta kuinka moni käyttöinen se on! mmmm Unikamun iloksi ;)



Ja jotain kotiutui heti pikkuriikkiseen kotiinkin.... awww.... kevättä <3



Nyt täytyy rientää töihin... tänään tehdään keväisiä hiuksia ja ripset Italian matkalle ;) Ja viikonloppuna pääsen vihdoin rahin kimppuun. Löysin täydellisen kankaan verhoiluun siitä lisää myöhemmin ;)
Ja hei... kiva kun te ootte siellä <3

3 kommenttia:

  1. :)) Mukavaa viikonloppua teille!!
    - ansku -

    VastaaPoista
  2. Laittaisitko minulle sähköpostia kun ennätät ilonapietilainen@suomi24.fi
    Terkuin,
    Ilona

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)