tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäistä

Oiii kuinka ihana Pääsiäinen meillä olikaan! Toivottavasti myös teillä ihanaiset! :)
Aurinko ainakin jaksoi helliä meitä kaikkia ja meillä oltiin terveenäkin ja saatiin nauttia vieraista, mökkeilystä, herkuista, auringosta ja yhteisestä lomasta <3Kananmunien maalauksessa oli mukana koko perhe... mutta meistä "aikuisista" ei löytynyt sensuroitua kuvaa ;) Oli kyllä kieli keskellä suuta ja yritys kympissä kun yritti taiteilla ;D


Perjantain ihanille ruokavieraille taiteilin Mingon muniin nimet...(todellakin taiteilin...hihiii) mutta tietäen vieraiden rakkauden suklaaseen oli minusta kiva idea laittaa pöytiin suklaamunat jotka sai viedä kotiin illanpäätteeksi.


Parvekkeellekkin jo kevät hiipii... ja suunnitelllaan jo grilliherkkuja.


Lauantaina urhea Herra Böö valloitti kaikki meidän talon ihanat nuorekkaat 70-89 vuotiaat.
Hän trullitteli Batman asussaan ja jokaisen avatun oven luona vietettiin aikaa keskustellen, naureskellen ja pohdiskellen....oiiii kun tämä pikkumies pysyisi aina juuri tälläisenä.
Yksi äreäkin mies mahtui joukkoon, sanoi että mulla ei oo sulle karkkia...siihen Herra Böö totesi ettei yhtään haittaa hauskaa påskia samalla ojentaen varpunsa... Awwwwwwwww!Lauantai vietettiin herkutellen oman perheen ja faffiksen kera.Sunnuntaina päästiinkin mökille moottorikelkalla polttamaan vanha sauna... Niin kiva reissu! Herra Böö oli erittäin onnellinen kun sai istua moottorikelkassa ööö no suurinpiirtein koko päivän ;D


Tällä ihanalla minilomalla jaksaa taas ahkeroida!


Lopuksi vielä tämän pääsiäisen suloisin pikkutrulli ;D


Halaus <3

2 kommenttia:

  1. Saisiko sinuun yhteyden mailitse? Voit kirjoittaa ensin minulle :) ? tanja@siriontime.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tanja :) katsos vaan en huomannutkaan ettei maili osoite ole näkyvillä... Pitääpä korjata tilanne ;) tässä se tulee kuitenkin sinulle minni1313@hotmail.com .... Ihanaa viikonloppua! P.s sulla on tosi kiva blogi, tipsasin heti siskolle joka suunnittelee häitä! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)