maanantai 24. syyskuuta 2012

I love Paris.


Pariisi...mitä odotin!? ... paljon!
Mitä sain?... niin paljon enemmän!Pariisilaiset olivat ystävällisiä ja elivät ihanan boheemisti... niin sopisi minulle tälläinen elämäntyyli.
Iltaa istuttiin katujen terasseilla syöden ja nauraen iltamyöhään ystävien seurassa. Aamulla piipahdettiin lähimpään leipomoon tai kahvilaan hakemaan suussasulava croisantti tai taivaallisen rapea patonki vuohenjuustolla täytettynä mmmm... jonka jälkeen oma butiikki avattiin puolen päivän aikoihin.Ensimmäisenä päivänä menimme taiteilijoiden kadulle... jossa monenlaiset taiteilijat tekivät ja näyttivät töitään sekä katedraaliin jossa ihastelimme upeita kattomaalauksia.


Ensimmäinen päivä kului ihmettelyssä ja ihailtaessa kauniita rakennuksia ja veistoksia ja niin... ranskalaisia parvekkeita awwww ...niin kauniita takoraudasta taiteiltuja upeuksia!


Seuraavana päivänä lähdettiin valloittamaan riemukaari.

Riemukaaren kauniit kierreportaat...

Mamma ja minä.


Rakkaani ja minä <3

Seuraavaksi lähdettiinkin kohti Eiffeliä... ja alkoi jännittää! ;D


Mä todella pelkään korkeita paikkoja...siis todella! Olin kuitenkin vakaasti päättänyt mennä huipulle asti! Mutta voi en voinut käsittää kuinka iso ja korkea se oli!!!
Jo 150 rappusen kohdalla rupesi hirvittämään ja 300 rappusen jälkeen olisin enemmän kuin mielelläni ollut alhaalla. Mutta jatkoin sisukkaasti. 690 portaan jälkeen oli hissi vuorossa joka veisi meidät noin 300 metrin korkeuteen!Shampanjaa huipulla.


Hirvettävän upeaa!
Eiffelin huipulla tuntui kuin koko torni olisi huojunut...miltei suutelin maata kun pääsin maankamaralle...ei koskaan enään! ;D
Mutta jos Pariisiin pääsee täytyy päästä myös Eiffeliin ;)


"Sinkkuelämää sillalla"


Seuraavana päivänä Louvre.
ja seinen risteily ja Mouling Rouge.Eiffelin valojuhla tasatunnein.

Minä ja mamma punaisen myllyn ovella.
Show oli upea! Niin kauniita ja taitavia tanssijoita...väliajoilla todella hauskoja koomikkoja. Sai nauraa, ihastella ja pikkuisen pidättää henkeäänkin! ;D

seuraavana päivänä oli vuorossa maailman suurin kirpputori ja voiiii kun mahtuisi lipastot matkalaukkuun.


Frippe oli toivonut pääsevänsä jim morrisonin haudalla käymään ja sinne lähdettiinkin kävellen sunnuntaina. Matkalla sinne tuli vastaan paikallinen kirpputori... sieltä isä löysi lp-levyjä, minä löysin burberryn ihanat korkkarit ja santulle vanhan käsikorun... muutenkin löytyi lähi liikkeissä kivoja tuliaisia... Santulle kengät, villapaita,meikkipussi, emmille ja mulle kukkarot, pikku millille ja muille pojille hard rock cafeesta paita, Leolle converssit yms...


.
Illalla istuttiin myöhään ulkona ja yritettiin imeä kaikki ihanuus tästä jäljellä olevasta ajsta <3

Viimmeisenä päivänä halusin hakea siskolleni jotain extra kivaa, kun oli niiiin ihanasti hoitanut lapsia <3
 

Viimeinen aamu ja aamupala ranskalaisin maustein...


Patonkia ja punaviiniä....


Ihana ruokapaikka "omalla" kadulla.
 
awwwww ... i`m in love!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)