lauantai 8. syyskuuta 2012

Rakeita sataa...

Hälyttävä aamu... Tämä nainen nukkuu pommiin, aiku hirrrweeen kiva! :(

Kamala kiire, mutta ihanien työkavereiden avustuksella ja mielettömän lujalla tsempillä, saavuin töihin niin muodikkaasti! ( =puoli tuntia myöhässä!) oikeesti tunnin myöhässä!!!!

Olipas mukava työpäivä... Rakas Siskosein oli aamusta mukana, tooosi kivat kynnet tein, kiitos A! Ja meidän ihana J. Tuli tuuraamaan mammaa töihin!!! Niin kiva aina nähdä tätä naista! Mutta nyt hiukkasen silmiin sattui kun tämä nainen tuli sellaisellakin unelma mekolla töihin... ChillNorwayn täydellinen upeus, jota ei suomesta edes saa! Kävin hypistelemässä välillä helmasta ja välillä vaan haikailevasti ihailin! ;)
J + mekko = made in heaven <3 olisi oikeesti pitänyt salakuvata tää mekko teille! ;D

Niin ja sitten päästiin töistä.... Ja mitä sataa taivaalta!??? No rakeita! Ei oo todellista, oikeesti! Siis todellakin jäätävää raesadetta ( tota sanaa ei löydy sanakirjasta).

Mutta kaikissa asioissa aina on jotain positiivista!!! Ihan oikeesti... Jos oikeen, hirveen kovasti miettii!!! Vaikka sää oli mitä kamalin, sain käyttää mun lemppari kumppareita! :)

Kauppaan rakkaan miehen kanssa... Ja sitten lapset autoon ja ihastelemaan ystävän kaunista cotoa! ... Apua siis todellakin kaikki on niiiin herkullisen upeaa! M. On osannut valita aivan mielettömän upeasti tavaroita joita ei löydy muualta ja niin hivelevät silmiä!!! Tää on oikeesti niin upeaa ja koko perhe auttaa, aviomies niin näppärä käsistään ja pikku sulo koirakin vauhdissa mukana... Miettikää, kuinka ihanaa!!! Piakkoin postausta siitä! ;)

Ja ne iloiset sateisen hääpäivän saappaat tulee tässä! ... Sain ne äitienpäivälahjaksi. Ne on niiiin ihanat, mutta tärkeintä oli että koko mun perhe kävi yhdessä ne ostamassa!!! (siellä oli myyjäkin kehunut mun kolmikkoa kun olivat yhdessä ostamassa äitienpäivälahjaa)

hei te kaikki ihanat... Viettäkää kiva lauantai ilta, ei sada enään edes niitä rakeita ;D

3 kommenttia:

 1. Nuo saappaat ovat niin herkut! Hyvää viikonloppua teille kaikille <3

  VastaaPoista
 2. http://pienenpieni-elama.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.html
  Sulle on tunnustus mun blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kulta!!!! Ihanasti kirjotit <3 kiitos tosi paljon! Oi kun tulin iloseksi... Mä en kyllä osaa käyttää tätä ... Saat taas auttaa mua ;DD

   Poista

Kiitos kommentistasi :)