tiistai 2. lokakuuta 2012

Aamulenkkejä ja puuroa.

Eli nyt seuraa viikko raportti kesäkuntoon 2013...
Nyt siis ollaan lenkkeilty joka arkiaamu 06.30 tunnin verran välillä tuulessa välillä sateessa... Ollaan otettu sauvat mukaan tehostamaan "pikakävelyä"

Nyt on jo alannut heräämään automaattisesti (melkein) ja tänään alettiin juosta mäkiä kevyesti ylös.

Ruokavalio:
Aamupala: puuro
Lounas: salaatti kalalla tai kanalla
Välipala: raejuusto tai rahka
Päivällinen: esim. Kaalisoppa

Viikonloppuna lauantaisin kaikki käy niin kuin jo monet teistä huomasivatkin ei sitä tanssimista ihan pelkällä vedellä jaksanut.

Tulos: 25.9-3.10 reipas 2kg...
Hahaaaa muutama kilo vielä, että pääsis juokseen oikeen kunnolla, mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa!

Ihanaa keskiviikkoa teille ihanille!
Tässä vielä muutama pimeä kuva pimeältä lenkiltä ;)

7 kommenttia:

 1. Voi olet reipas! Ihana jos postailet tällaisia terveellisiä juttuja, josko itsekkin innnostuisi. :) Tuolla alempana oli kuva sinusta hiukset ylöspäin- niin kaunis <3

  btw sulla on sellainen numero/kirjoitus varmennin käytössä kommentoinnissa.Jostain syystä mulla on jotenkin vaikea saada sitä tekstiä oikein, eli kommentointi ei aina onnaa(vika varmasti allekirjoittaneen "aaöössä");D Hauskaa keskiviikkoa sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana nainen <3

   Kyllä nyt olen päättänyt ottaa itseä niskasta kiinni ja onneksi on reipas lenkkikaveri ;)

   Mä yritän fiksata ton jutun... oon vähä toivoton vieläkin,siskokin aina vietittelee, etää mitä ihmettä on taas säätäny ;D
   ihanaa pian nähdä! Haleja <3

   Poista
 2. Minäkin olen aloittanut aamulenkkeilyn vähän aikaa sitten. Käyn yleensä pitkällä/rankemmalla lenkillä aina iltaisin, mutta jokin aika sitten ajattelin, ettei sellainen kevyt herätyslenkkikään huono olisi siihen lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii miten reipasta!
   Kyllä itelle ainakin sopii nää aamulenkit, kun usein teen ylitöitä niin haluan viettää illan perheen kanssa ja niin joo sitten laiskottaa ;D illalla korkeintaan käydään pikkusella laiturikävelyllä...ja se on liikunnasta kaukana. Jospa pitäisi vielä paikkansa että rasva palaisi tehokkaammin aamusta, se olis enemmän kuin hienoa ja jotenkin koko päivä lähtee hienosti käyntiin, kunhan vaan saa itsensä kammettua sieltä ensin ylös!
   Oikeen kivoja, reippaita lenkkejä sulle :)

   Poista
  2. No oikeastihan se rasva palaa vasta levossa urheilun jälkeen. Mutta se on kyllä totta, että pieni liikunta heti aamuun saa aineenvaihdunnan käyntiin ja herättää muutenkin kropan. Itse olen todennut, että ihan kevyt liikunta kuten kävely on mulle aamulla parasta. Tulee vähän liikuttua, muttei mitenkään revittyä vielä kankeita lihaksia.

   Poista
 3. Reipas oot!! Lähetä nyt vähän tuota lenkkienergiaa tännekkin, uiminenkin on taas ihan jääny :/ mutta alaspäin mennään ja lopulliset tavoitteet senkun kovenee :)

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii mahtavaa...munkin pitäisi tsempata viel tarkemmaksi tätä ruokavalioo!
   Hei tehdäänkö diili...lähetä sä mulle ravintoenergiaa niin mä lähetän sulle lenkkienergiaa! ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)