perjantai 5. lokakuuta 2012

Kynsitöitä sohvalta

Ahhh... Nyt alkaa jo helpottaa, kuume on laskenut ja toivotaan, että se niin pysyykin! Tällä menolla pääsee huomenna töihin ja järjestämään uudet ajat huippu ihanille ja kärsivällisille asiakkailleni <3
Mua on täällä hemmoteltu. Unikamu on tehnyt lempiruokaa ja tuonut kukkia, käynyt ruokatunnillakin mun hikistä naamaa katselemassa... Ihana.
Koiran lisäksi mun viereen on ilmestynyt radiopuhelin johonka herra Böö välillä laulelee mulle omasta huoneestaan, välillä kyselee voinko jo paremmin? ... Niin huomaavaista.

Oon nukkunut melki koko päivän, mutta unien välillä poistin puhelimesta kuvia niitä kun oli ilmestynyt jo yli 3000 hahaaa ihme kun puhelin välillä tökkii!

Mutta tein pienen kollaasin tekemistäni rakennekynsistä teille samalla kun poistin kuvia. Ranskalaisia tulee tehtyä niin paljon erilaisilla variaatioilla että niitä en enään usein kuvaa vaikkakin ovat omat suosikkini! Siskolle teen aina kaikenlaisia koristekokeiluja ja paljon on ihanilla asiakkaillanikin kivoja ideoita... Joka on tosi hauskaa! Joskus lopputulos yllättää meidät molemmat ;D on niin upeeta kun asiakkaat tykkää ja tulee iloiseksi näistä "luomuksista"
(vaikkakin ensimmäisen puolen vuoden aikana uv-uuni meinasi lentää ulos noin 1000688422763 kertaa ainakin)

Eli tässä muutamia kuvia teille ihanille.

4 kommenttia:

 1. Oih, noi viimeiset. Noi pinkint pantterikynnet - Aivan Ihanat! Mäki haluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ne on ihan tosi kivat tehdäkin, oon tehnyt eri väreillä mutta tää väritys on kyllä mun mielestä kivoin. ;)

   Poista
  2. Tein blogiini jokin aika sitten postauksen noiden kynsien innoittamana. Laitoin sinne linkin myös sinun blogiisi, joten toivottavasti tänne löytää sitä kautta lisää lukijoita :)

   Poista
  3. Voi kiitos sinä ihana nainen! Juuri vasta näin tämän kommentin ja kävin oitis katselemassa ja tooosi kivat kynnet olit tehnyt! Tykkäsin kovasti :) sähän voisit tulla meidän salonkiin vaikka töihin ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)