maanantai 8. lokakuuta 2012

Vapaapäivä...

Tää päivä oli hyvä päivä flunssasta huolimatta! Aamulla vein unikamun töihin, jonka jälkeen värjäsin hiukset... Niinkuin moni jo huomasikin! :) siivoilin... pikkasen mutta kuitenkin! ... Odoteltiin, että neiti A. Tulisi kotiin.

Käytiin hesessä syömässä (heiiii!!! Mä olin reipas ja söin oikeesti kanasalaatin :D )

Löydettiin tooosi makeet farkut neidille ja mä löysin aivan ihanan vihreän tunikan joka sopii kivasti uusien hiusten kanssa (laitan sen karisman muotinäytökseen, jee!)

Lisäksi herra Böö sai vihdoinkin vilkkuvat lenkkarit!!! Miettikää! Hän on niiiiin onnellinen! Ne vilkkuu, niitä ei tarvitse sitoa ja niissä on pääkalloja!!! Huh... Tässä on kaikki mitä nuori miehen alku kengiltään tarvitsee!

Lisäksi koiralainen sai ihanan shampoon! Niin haluan näitä meille töihinkin myyntiin! Nää pullot jo on vaan niin söpöi!

Herra Böö sai hienon pipon lundmyr of swedeniltä... Niinkuin tottakai myös meidän rakas kummipoikamme Milli, joka täyttää tänään jo 9kuukautta!!!

Jokainen vuosi ollaan myös valittu aivan uusi piparkakkumuotti. Herra Böö valitsi tämän vuoden muotin tänään... Se on dinosaurus! (eli näitä ja kuulemma koiranluun muotoisia pipareita tänä vuonna!) koiranluu muotin osti siskoseni viime vuonna joululahjaksi unikamulle... Miettikää siinä mukana oli jopa leivontakirja!!! Juu ei vaimolle vaan koirille! ;D niiiin hyvä!

Niin ja naamiaisasukin löydettiin! ... Herra Böö oli kylläkin erittäin nirsolla tuulella, ehdoteltiin merirosvoa, koiraa, inkkaria, pelleä! Lopuksi hänestä tuli....

9 kommenttia:

  1. Olipa ihana vapaapäivä :) Mutta mistä sinun huivisi on? Aivan täydellinen <3

    ja hei...olen nyt yrittänyt läpäistä tuota sanavahvistusta n. 10 kertaa...voisiko tuohon tilalle laittaa jonkun muun systeemin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli ;D ja kiitos! Huivin ostin täältä vaasasta liikkeestä nimeltä Seven Roses, löytyy myös netistä... Huiveja oli monenvärisenä, korallin värinen oli niiiin ihana mutta sitä en saanut hyppysiini :( kun oli myyty loppuun! Huivin merkki on Beck Sonder Gaard. Kaunis Coto myy myös kauniita tähtihuiveja. Ovat pienempiä, mutta awww niin pehmoisia! Löytyy myös netin kautta! :)

      Siis ootko törmännyt tuohon kun kommentoit?! Argh!!! Itsekin olen joissain blogeissa enkä päässyt läpi ollenkaan! :( ytitän korjata asian kiitos kun kerroit! Mukavat illanjatkot sinulle! :)

      Poista
    2. Niiin, katohan kun en tajunnut kuin vasta sen n. 13 yrityskerran jälkeen, että siitä kuvastakin kuuluu laittaa se numero kirjaimien jatkoksi...blondi. Että unohdapa tuo marina ;) Ja kiitos huivivinkistä, löysin itsellenikin mieluisan! Ihana kun se on kunnon kokoinen, inhoan sellaisia ohuita ja lyhyitä luiruja, joita ei saa mitenkään nätisti asettumaan.

      Poista
    3. No kyllä musta on tooosi tylsää, kun ei voi kommentoida suoraan vaan pitää käydä jotain ihme varmennuksia läpi! Sä taisit ratkaista ongelman ennen mua! Jeee! :) kiitos vinkistä! Oiii kiva kun löysit mieleisesi huivin! Juu nua luirut ei oo kivoja ollenkaan, ihan sama kuin miehen kravatin kietois kaulaansa ;D

      Poista
  2. Missä Vaasassa myydään Lundmyriä? Multa on menny tuo ihan kokonaan ohi!! Haaparannalta oon niitä aina ostellut kun ollaan käyty.Niin hieno pipa ja niitähän ei oo koskaan liikaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain olekin näitä myös vaaleanpunaisina <3 Lundmyriä myy pitkälläkadulla oleva ompelukoneliike!!! Mieti! Oli yllätys itsellekin! Sieltä löytyy myös ihania vaatteita, tuttava jaaa jaaa jaaa kyllä sä tiedät! ;D kaikkee kivaa!

      Poista
    2. Siis siellä tammipihassako? Oon kyllä käynyt hipeltämässä sielä noita koneita, mutta saumurikuumeessa on vaatteet menny kyllä ihan ohi!! Nyt äkkiä sinne =)

      Poista
    3. Ei siellä vaan lähempänä irenee... Tuonne mäen päälle ja pyöräkaupan ohi... Siellä ompeluliikkeessä. Ei tälläsien ohi mene edes saumurikuumeilijat ;D

      Poista
  3. Aaa no niin =) Aina oppii jpotain uutta, kannattaa ukea blogeja =)

    Jenni

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)